Hur döljer man taggade foton och videor på Instagram?

Ta Reda På Ditt Antal Ängel

  Instagram Göm | All Guide On Hide

Instagram är en social plattform där du träffar gamla och nya vänner. Om folk har ditt användarnamn kan de följa dig och komma åt din profil med användarnamnet och gå igenom din profil. Men om du har en privat konto då kommer endast personer som följs att kunna komma åt dina profilfoton och videor. Och om du inte ens vill att dina vänner ska titta på dina foton och video förutom du kan du dölja det. Låt mig, utan att slösa bort din tid, dra slutsatsen att på Instagram kan du arkivera dina foton, videor och inlägget som du har taggats i. För att veta hur du kan dölja taggade foton och videor på Instagram, följ bara stegen som nämns nedan enl. deras titel.



Instagram - Hur du skapar ditt konto... Instagram - Hur du gör ditt konto privat

Helt enkelt för att arkivera ett inlägg måste du gå till din profil och välj inlägg som du vill arkivera och välja arkivalternativ du kan arkivera ett inlägg. Och för att dölja ett taggat inlägg måste du gå till det taggade inlägget från din profil och välj dölj alternativ från de tre vertikala prickarna, kända som Meny .

Om det inte var tydligt, låt oss se steg för steg procedur för att arkivera ett inlägg och för att dölja ett taggat inlägg som blir lättare att förstå, så följ steg för steg-processen som nämns nedan enligt dess titel.

svart kråka i dröm

Innehållsförteckning

Vem kan tagga dig i sina foton och videor?

Alla som inte har följt dig eller som har följt, båda kan tagga dig i sina bilder och video, men den som du har blockerat kommer inte att kunna tagga dig i sitt inlägg.

Var kan du se foton och videor, du har blivit taggad?

Om någon taggat dig i sina bilder och videor kan du se inlägget både i webbläsaren och Instagram-appen i den taggade delen. För att komma åt det taggade avsnittet, följ följande steg;

  1. Logga in till din Instagram-konto .
  2. Klick på profilikon .
  3. Nu kommer du att se det taggade avsnittet, knacka på dag ikon .
  4. Nu kan du se alla taggade foton och videor där du har taggats.

Vem kan se foton och videor, du har blivit taggad?

När någon taggat dig i sina foton och videor visas det i ditt taggade avsnitt där du kan se inlägget. Nu, vem som kan se de inlägg som har taggats beror på dina synlighetsinställningar;

  • Inlägg är offentliga : Om du har gjort ditt konto offentligt då kan vem som helst se foton och videor som har taggats till dig på din profil.
  • Inlägg är privata : om du har gjort ditt konto privat då kan bara de användare som har följt dig se det taggade inlägget.

Om du inte vill att någon ska se ditt taggade inlägg kan du också dölja det taggade inlägget från din profil eller ta bort taggen.

Hur kan jag välja om foton och videor som jag har taggats ska visas på min profil?

Foton och videor som du har taggats kan läggas till i din profil manuellt eller automatiskt, vilket kommer att visas i din profil i den taggade delen.

Standardinställningen för Instagram tillåter att lägga till taggade foton och video automatiskt, men du kan ändra inställningen för att lägga till taggade foton och videor manuellt för att följa följande steg nedan;

  • Logga in på ditt Instagram-konto.
  • Gå till de profilikon .
  • Klick på tre horisontella linjer eller dra vänster för att öppna inställningen. Nu klick på kugghjulsikonen längst ned till höger på skärmen.
      Åtkomsttaggar
  • Klick på Integritet med en låsikon.
  • Nu, klick på Taggar under ' Interaktioner .”
      Taggar - få tillgång till taggat inlägg
  • Klicka nu på växlingsknappen högra hörnet till ' Lägg till automatiskt. ”

Äntligen har du lyckats ändra inställningen för att lägga till taggar manuellt i din profil i den taggade delen.

Hur man lägger till taggat inlägg i min profiltaggade sektion (manuellt)

Om du väljer att lägga till taggade foton och videor manuellt kommer du att se ett meddelande när någon taggar dig i sitt inlägg. För att lägga till taggat inlägg;

  • Du måste knacka på hjärta ikon där du får ett meddelande.
  • Knacka på aviserat inlägg.
  • Klick på tre vertikala prickar från inlägget.
  • Välj Dölj alternativ.. från listan
  • Klick på Visa i profil.

Nu har du accepterat det taggade inlägget som det kommer att visas i din profil i det taggade avsnittet.

Hur döljer man foton och videor som du är taggad i?

Dölj taggat inlägg individuellt

Att dölja foton och videor från din profil tar inte bort din tagg från inlägget, men det döljs för andra; de kommer inte att kunna se taggade inlägg från din profil.

  1. Logga in till din Instagram-konto .
  2. Gå till de profilikon .
  3. Tryck på taggikonen .
  4. Du kan se alla taggade foton och videor där du har taggats. Nu, klick på Foto du vill gömma dig.
  5. När inlägget öppnas, klick på tre vertikala prickar .
  6. Du kommer att se listan med alternativ och välj Dölj alternativ.. från listan.
  7. Du kommer att se popup-rutan ' Inlägg du var taggad i ” Välj Göm från profil.

Nu har du framgångsrikt dolt ditt taggade inlägg från dina följare.

lejonet i bibeln symboliserar

Dölj taggat inlägg på en gång

  1. Logga in till din Instagram-konto .
  2. Gå till de profilikon .
  3. Klick på tre horisontella linjer eller dra vänster för att öppna inställningen. Nu klick på kugghjulsikonen längst ned till höger på skärmen.
  4. Klick på Integritet med en låsikon.
  5. Nu, klick på Taggar under ' Interaktioner .”
  6. Klick på T åldrade foton och videor .
  7. Välj foton och videor du vill gömma dig och klick på DÖLJ uppe till höger på skärmen.

Nu har du gömt alla markerade taggade inlägg från din profil nu; ingen kan se ditt taggade inlägg från din profil.

Hur man visar ett dold tagginlägg

När du väl gömt inlägget som du har taggats i är det en tuff uppgift att visa inlägget eftersom du behöver gå till profilen för den som taggat dig ett inlägg. Om du döljer många taggade inlägg då är det för svårt att visa alla taggade inlägg. Låt oss titta på stegen för hur du visar dolda taggade inlägg.

  1. Logga in till din Instagram-konto .
  2. Sök dina vänner Användarnamn i söktextfältet.
  3. Klick på Användarnamn av din vän.
  4. Titta nu på inlägget där du har taggats, och nyligen har du gömt det taggade inlägget.
  5. Öppna de posta och klick på tre vertikala prickar .
  6. Nu, välj Dölj alternativ.. från listan.
  7. Klicka nu på Visa i profil under ' Inlägg du var taggad i .”

Efter att du klickat på Visa i profil har du lagt till ett taggat inlägg i din profil. Ditt dolda inlägg kommer att visas i din profil i det taggade avsnittet.

Hur kommer jag åt Dölj/arkivera ett inlägg som du måste lägga upp på Instagram?

Öppna Instagram > Klicka på profilikonen > tre lodrät linje/eller så kan du också svepa åt vänster > Arkiv > du kommer att se dina arkivinlägg.

Hur döljer man foton och videor på Instagram?

Utan någon fördröjning följ följande process för att dölja foton och videor på Instagram.

vattenmannen i sjunde huset

Gå till instagramapplikation> profilikon> klicka på inlägget du vill dölja> tre vertikala linjer> välj Arkiv> uppdatera en gång> Klar.

Slutsats

Där har du, i den här artikeln har jag förklarat för dig allt du behöver veta om arkivinlägget och taggade inlägg och hur du döljer foton och videor på Instagram. Jag hoppas att det var enkelt och tydligt för dig att förstå stegen som nämns ovan.

Om du har några frågor angående den här artikeln kan du lämna oss en kommentar i vårt kommentarsavsnitt nedan utan att tveka, vi kommer att försöka lösa ditt problem.

Vill du veta fler funktioner i Instagram ? Besök sedan den officiella webbplatsen Onlinehjälpguide .

Tack!

Ta Reda På Ditt Antal Ängel