Hur man förhindrar att Tiktok föreslår ditt konto när du delar länkar
Ta Reda På Ditt Antal Ängel

Ibland kan det vara en ganska rolig uppgift att använda Tiktok och öka din tittarbas. Det är dock inte alla som vill öka sin följare eller tittarbas baserat på deras Tiktok- och Tiktok-profil. Dessutom kanske du vill ha en enkel delningsrelation på Tiktok, och det är allt. Så om du är frustrerad över funktionen på Tiktok som föreslår din profil för användaren som du delar en Tiktok-videolänk med, så här är hur du förhindrar Tiktok från att föreslå ditt konto när du delar länkar.
Du kan direkt se till att förhindra Tiktok från att föreslå ditt konto när du delar länkar från sekretessinställningarna. Gå till Tiktok> Öppna profil> Gå till inställningar och sekretess> Åtkomst sekretess> Tryck på föreslå ditt konto för andra> Stäng av personer som öppnar eller skickar länkar till dig.
Innehållsförteckning
Varför du bör tillåta delat förslag på Tiktok-konton till andra
Du kanske inte vill att andra ska se ditt konto när det föreslås av Tiktok. Den här funktionen kan dock ha en hel del fördelar för vissa Tiktok-användare. Om du är en användare som är intresserad av att få fler likes och visningar i Tiktok, så kan det här vara något för dig. Men här är en lista över möjliga fördelaktiga skäl till varför det är en bra idé att tillåta alternativet för Tiktok att dela ditt konto med andra.
- Du har en chans att få en större tittarbas när din profil föreslås till andra användare.
- Du kan få fler gilla-markeringar och visningar i dina Tiktok-videor om de hålls offentliga.
- Ett annat sätt att få mer popularitet är genom alternativet att få dina Tiktok-videor på For You-sidan på Tiktok. Detta är lika fördelaktigt för användarna att öka sin publikbas.
Hur man förhindrar att Tiktok föreslår ditt konto när du delar länkar
Så om du definitivt är säker på att du vill hindra Tiktok från att föreslå ditt konto när du delar länkar, så finns alternativet att inaktivera den här funktionen alltid där. Dessutom är stegen ganska enkla och desamma för både en Android-enhet och en iOS-enhet. Så, hur som helst, följ stegen vi har lagt ut för dig nedan.
Steg 1: Öppna Tiktok-appen på din enhet
Starta först Tiktok-appen på din enhet genom att trycka på den. Du kan sedan logga in på ditt TikTok-konto med dina inloggningsuppgifter.
Steg 2: Gå till din Tiktok-profil
Ta bort meddelanden på TikTok Ta bort meddelanden på TikTokPå din startskärm, tryck på profilikonen i det nedre högra hörnet av skärmen för att komma till din profil i Tiktok.
Steg 3: Tryck på ikonen för tre linjer
I din profil trycker du på hamburgerikonen med tre rader i det övre högra hörnet på skärmen.
Steg 4: Välj Inställningar och sekretess
Från popup-fönstret längst ned på skärmen, välj inställningar och sekretessalternativ för att komma till din inställningar och sekretesssida på Tiktok.
Steg 5: Gå till sekretess
I listan som kommer upp väljer du sekretessalternativet för att komma till dina sekretessinställningar.
Steg 6: Välj alternativet att 'Föreslå ditt konto till andra'
Därifrån väljer du alternativet 'föreslå ditt konto för andra, och du får en lista med fler alternativ för vilket alternativ du vill ha på eller av.
Steg 7: Inaktivera 'Personer som öppnar eller skickar länkar till dig'
Växla sedan alternativet 'personer som öppnar eller skickar länkar till dig'. Detta säkerställer att alla som du skickar en länk till inte kommer att kunna se ditt användarnamn eller komma till din profil från Tiktok-länken du delar med dem.
Hur man förhindrar att Tiktok föreslår ditt konto till andra
Om du också är irriterad över hur Tiktok föreslår ditt konto för andra, så kan du också stoppa Tiktok från att föreslå ditt konto för andra användare . Följ stegen nedan för detta.
Steg 1: Starta TikTok-appen på din enhet
Starta först Tiktok-appen på din enhet genom att trycka på den. Du kan sedan logga in på ditt TikTok-konto med dina inloggningsuppgifter.
Gemini Sun Leo Moon
Steg 2: Gå till profilsidan
Och gå till din profilsida genom att trycka på 'Mig'-ikonen i det nedre högra hörnet av din startskärm.
Steg 3: Klicka på menyn med tre punkter
Sedan kan du klicka på hamburgerikonen i det övre högra hörnet på profilsidan i din Tiktok-app.
Steg 4: Välj 'Inställningar och sekretess'
Efter att ha valt 'Inställningar och sekretess' kan du trycka på alternativet 'Sekretess'.
Steg 5: Inaktivera Föreslå ditt konto för andra
Du kan välja 'Föreslå ditt konto till andra' under 'Upptäckbarhet'.
Steg 6: Stäng av Föreslå ditt konto till andra
Du kan sedan stänga av alternativen för att föreslå ditt konto för andra. Från alla alternativ väljer du de som du vill stänga av. Om inte, kan du låta alternativen vara och Tiktok kommer fortfarande att föreslå ditt konto till andra.
Funktioner under Sekretessinställningar på Tiktok
Det finns ett antal sekretessinställningar på Tiktok som du kan kolla in för att behålla din integritet i Tiktok. Du kan kontrollera sekretessinställningarna i listan nedan och följ länken för att ta reda på stegen för att behålla dessa sekretessinställningar.
- Familjeparning
- Digitalt välbefinnande
- Gör ditt Tiktok-konto privat
- Hantera kommentarerna i dina Tiktok-videor
- Filtrera kommentarerna i dina Tiktok-videor/live
- Välj de användare som kan skicka ett DM till dig i Tiktok
- Rapportera alla problem du möter på Tiktok-appen
Upprätthåll kontots välbefinnande på Tiktok
Ett av de bästa sätten på vilket du kan säkerställa att din Tiktok-upplevelse är säker och bra är att upprätthålla kontots välbefinnande på Tiktok. När du följer de digitala välbefinnandestegen kommer du att spara upp den skärmtid du spenderar genom att bara använda Tiktok hela dagen. Så om du vill prova den här funktionen, följ då artikeln för att säkerställa digitalt välbefinnande på Tiktok för en steg-för-steg-process om Tiktok-säkerhet.
Hur man ändrar delningsinställningar på Tiktok
Om du vill ändra delningsinställningarna på Tiktok är det också möjligt. Det viktigaste att komma ihåg är att du kan göra ändringar i videodelningsinställningen i ditt Tiktok-konto trots att ditt konto är offentligt i första hand. Så, för detta, följ stegen nedan på din iOS- eller Android-enhet.
Om du vill ändra videoinställningarna för en redan befintlig video, välj sedan stegen nedan.
Steg 1: Öppna video i profil
Öppna först Tiktok-appen och gå till din profil från det nedre högra hörnet av skärmen. Du kan sedan öppna videon som du vill ändra delningsinställningarna för från din profil.
Steg 2: Tryck på ikonen med tre punkter
När videon börjar spelas trycker du på ikonen med tre prickar från höger sida av skärmen.
Steg 3: Gå till Sekretess
Du kan sedan gå till sekretessinställningarna för videon som du vill ställa in ändringar för.
drömmar om vågor och vatten
Steg 4: Vem kan se den här videon
Slutligen, välj alternativet med 'vem kan se den här videon.'
Steg 5: Hantera inställningar för video
När du kommer till den nya fliken, tryck på de olika ändringarna du behöver göra för att hantera sekretessinställningarna för den specifika videon, även om du har ett offentligt Tiktok-konto.
Vanliga frågor
Här är några vanliga frågor om hur du förhindrar Tiktok från att föreslå ditt konto när du delar länkar med andra användare.
Var är dela-knappen på Tiktok
Om du är en Tiktok-användare och försöker dela innehållet på ditt konto, kanske du letar efter dela-knappen. Dela-knappen med den högervända pilen är dock bara synlig när du försöker dela innehållet i någon annans video på Tiktok. För din egen video måste du gå till ikonen med tre prickar på platsen där dela-knappen är. Där kommer du att se alternativet att dela innehållet på ditt Tiktok-konto till andra användare via länken och även direktdelning.
Delade av misstag en Tiktok
Tyvärr kan du inte ta bort meddelandet i dina Tiktok-direktmeddelanden. Den här frågan har ställts flera gånger, och tyvärr, om du tar bort meddelandet, raderas det bara på din sida av texten och inte den andra personen, så det är inte värt mödan.
Slutsats
Sammanfattningsvis kan du enkelt hindra Tiktok från att föreslå ditt konto när du delar länkar genom att se till att inställningarna är på plats. Dessutom kan du också se till att du inaktiverar möjligheten för Tiktok att dela ditt konto med andra användare på Tiktok-appen också.
Ta Reda På Ditt Antal Ängel
Populära Frågor
- Ängelnummer 511 - Betydelse och symbolik
- Appar
- Södra noden i Skytten
- Hur man hanterar din spellista i Tiktok [Ta bort, lägg till, ta bort videor] 2022
- Stenbocken Sun Cancer Moon - Personlighet, kompatibilitet
- IQ 141 - Poäng Betydelse
- Chiron Trine Ascendant - Synastry, Transit, Composite
- Jungfrun och Gemini Woman - Kärlekskompatibilitet, äktenskap
- Hur lägger man till försvinnande text till TikTok-videor?
- North Node i Skytten