Hur man slår på spökläge i Snapchat 2022 [Android och IOS]
Ta Reda På Ditt Antal Ängel

Snapchat erbjuder en fantastisk funktion som heter 'Snap Map' för att ansluta och kommunicera med vänner oavsett hur långt de bor. Allt du behöver göra är att bara aktivera din plats och dela din plats i realtid med dina vänner i 'Vår berättelse.' Låter intressant, är det inte om du inte inser att det inte är helt säkert att dela din plats på Snapchat. Som standard delas (sänds) din plats med alla på Snapchat, inklusive den helt främling. På så sätt kan vem som helst se din aktuella plats i realtid. Med tanke på denna sak ger Snapchat ett alternativ för att aktivera spökläge i Snapchat.
När du aktiverar Ghost-läget på Snapchat kommer det att dölja din nuvarande plats och behålla din integritet om du inte själv delar din plats. Med andra ord, din snap karta platsen är bara synlig för dig. Så om du inte vill göra din Snapchat-plats offentlig, har du kommit till rätt plats.
Här har jag tillhandahållit det enklaste sättet att aktivera spökläge på Snapchat. Ta en närmare titt!
Innehållsförteckning
Vad är Ghost Mode på Snapchat?
Enkelt uttryckt är Ghost-läget funktionen som låter dig göra det dölj din plats i realtid på Snapchat från alla. Med andra ord gör det din plats privat, och ingen kan se din plats, inte ens dina tillagda Snapchat-vänner.
När du delar din plats i avsnittet 'Vår berättelse' kan alla se din plats. Detta innebär att din integritet är öppen för allmänheten.
Snapchat iOS 14 - Hur man aktiverar / D... Snapchat iOS 14 - Hur man aktiverar/inaktiverar platstjänsterOm du av en slump inte vill dela din plats kan du aktivera funktionen Spökläge.
Hur aktiverar jag spökläge i Snapchat?
Nu, om du vill hålla din plats privat med dig själv, så här är några steg för att aktivera spökläge i Snapchat. Se till att du går igenom steg för steg om du verkligen vill ha ett lyckat resultat.
Öppna Snapchat-appen
Det första du behöver göra är att öppna din Snapchat-app. Du kan använda vilken enhet du vill men se till att den kan köra en Snapchat-app korrekt. Om du för närvarande använder gammal version , uppdatera den sedan till den senaste.
Gå till din profilsektion

Här kan du se din profilikon i det övre vänstra hörnet av skärmen, som också är din bitmoji-ikon. Så tryck nu på den ikonen för nästa steg.
Tryck på Inställningar kugghjulsikon

När du är inne i din profilikonsektion, tryck sedan på Inställningar kugghjulsikon . Ikonen finns i det övre högra hörnet av skärmen. Därifrån kan du hantera alla dina Snapchat-inställningar, oavsett vilka anpassningssaker du vill göra.
Välj Se min plats

Nu, under avsnittet 'Vem kan...', lokalisera Se Min plats sektion. När du hittar det öppnar du det alternativet. Det är här du kan aktivera Ghost-läget för att dölja din plats för alla på Snapchat.
Obs: När du öppnar Snapchat-appen uppdateras din plats automatiskt. Det betyder att Snapchat inte alltid fixar din plats. När du flyttar ändras även din platsstatus.
vad betyder bin i en dröm
Aktivera spökläge

Slutligen, markera eller aktivera Spökläge alternativ. Du kan också välja tidsalternativet för att aktivera spökläge.

3 timmar: När du väljer 3 timmars tid kommer den att dölja din realtidsposition i endast 3 timmar. Efter att ha passerat tidsperioden på 3 timmar kommer din plats att återaktiveras.
24 timmar: Om du planerar att gå ut med dina vänner för en utekväll, så är det här alternativet det bästa du kan välja. Du kan slå på den i 24 timmar och dela eller ta en festsnäpp så mycket du vill utan att oroa dig för din plats. Lita på mig; ingen kommer att få reda på var du bor just nu.
Tills den stängs av: Om du inte har en plan att dela din plats på länge, gå sedan ut med alternativet tills det stängs av. Om du ändrar dig kan du inaktivera den när du vill. Ditt val!
Vad händer när du aktiverar spökläge på Snapchat?
Aktiverade du spökläget på Snapchat för att dina vänner sa det till dig? Du vet inte vad som kommer att hända efter det, men även du slog på det. Om så är fallet, så här är vad som händer när du aktiverar spökläge, ingen Snapchat?
Spökläge är som ett fullständigt lägesintegritetsläge, så när du slår på det, då det kommer att göra din nuvarande plats osynlig för alla på Snapchat, även från dina vänner. Ingen kan ta reda på var du bor eller vistas just nu.
Men om du inte vill dölja din plats med alla Snapchat-vänner kan du också välja specifika vänner där de kan se din plats. Det betyder att du kan inkludera och utesluta vänner från att se din plats i realtid på Snapchat.
För att göra det, ta en närmare titt nedan!
Hur delar man Snapchat-plats till utvalda vänner?
Om du inte vill dölja din plats med alla kan du också dela den med utvalda vänner. Så här gör du det!
vad betyder zombiedrömmar
- Gå till din profilikon .

- Tryck på Inställningar redskap ikon.

- Tryck på Se Min plats alternativ.

- Välj något av dessa alternativ under Vem kan se min plats:
Mina vänner: Om du väljer den här kan bara dina Snapchat-vänner se din nuvarande plats när du delar den.
Mina vänner, förvänta dig: Här kan du utesluta vänner som du inte vill dela din plats till på Snapchat.
Endast dessa vänner: Här kan du välja begränsade vänner som du kan dela din plats med.

Genom att göra detta är din plats endast synlig för dina utvalda vänner efter att du har aktiverat ett spökeläge.
Vanliga frågor
Visar spökläget din senaste plats?
Din plats på Snapchat-kartan kommer att upphöra inom några timmar när du aktiverar Ghost-läget. Så i princip visar den inte din senaste plats.
Slår Snapchat på spökläge automatiskt?
Nej, Snapchat slår inte på spökläget automatiskt. Du måste slå på den manuellt. Som standard är din plats synlig för alla, så om du inte vill dela din plats kan du aktivera ett spökeläge. För att göra det har jag angett några steg i den här artikeln. Scrolla bara upp och få ditt svar.
Hur stänger du av Ghost Mode i Snapchat?
Om du vill stänga av spökläget på Snapchat är det ganska enkelt. Gå bara till din profil> Inställningar kugghjulsikon> Se min plats> Avmarkera Spökläge.
På så sätt kan du enkelt dölja din plats genom att stänga av spökläget. Om du återigen ändrar dig och vill aktivera bara för att vända ovanstående process.
Är Ghost Mode på Snapchat säkert?
Spökläge är ett perfekt sätt att dölja din plats på Snapchat. Du behöver inte stänga av din mobila plats; aktivera bara Ghost-läget och lämna resten till det. Detta är den bästa funktionen Snapchat någonsin har tillhandahållit sina användare. Men är Ghost Mode på Snapchat säkert?
Enkelt svar, ja. Spökläge på Snapchat är ganska säkert att använda. Du behöver inte oroa dig för någonting. Lämna bara spökläget för att göra din plats privat för alla på Snapchat.
Sista ordet
Nu är din plats säker och dold, vilket gör din närvaro ännu mer privat. Från och med nu kommer Snapchat inte att sända din plats till allmänheten.
Ibland är att hålla din plats privat det bästa du kan göra på alla sociala medieplattformar.
Ta Reda På Ditt Antal Ängel
Populära Frågor
- Ängelnummer 511 - Betydelse och symbolik
- Appar
- Södra noden i Skytten
- Hur man hanterar din spellista i Tiktok [Ta bort, lägg till, ta bort videor] 2022
- Stenbocken Sun Cancer Moon - Personlighet, kompatibilitet
- IQ 141 - Poäng Betydelse
- Chiron Trine Ascendant - Synastry, Transit, Composite
- Jungfrun och Gemini Woman - Kärlekskompatibilitet, äktenskap
- Hur lägger man till försvinnande text till TikTok-videor?
- North Node i Skytten