Hur arkiverar jag ett delat inlägg på Instagram 2022[Steg för steg]
Ta Reda På Ditt Antal Ängel

Sedan 2017 har Instagram lagt till funktionerna för att arkivera inlägg och berättelser som du har lagt till på ditt konto så att du kan dölja delade inlägg och berättelser när som helst. Arkivering och avarkivering på Instagram är en enkel process, så du kan göra det när du vill. Du kan också dela din arkivberättelse som ett inlägg.
drömmer om silvermynt
När du arkiverar ditt inlägg kommer det att döljas för dina följande användare, vilket innebär att de inte kommer att kunna se ditt arkivinlägg. Men oroa dig inte; dina arkivinlägg kommer inte att raderas; det kommer att finnas kvar i arkivalternativet på ditt konto. Utöver det kommer dina befintliga kommentarer och gilla-markeringar på inlägget som du har i arkivet också att vara desamma. Men om du vill se ditt arkivinlägg, besök sedan alternativet Arkiv, som också låter dig avarkivera ditt inlägg. Och om du avarkiverar ditt inlägg kommer inlägget att återgå till sin ursprungliga plats på din profil. Så, vill du veta hur du kan göra hela denna process?
Idag kommer jag att guida dig om hur du arkiverar ett delat inlägg på Instagram och även hur du delar din arkivberättelse. Följ följande steg som nämns nedan.
Innehållsförteckning
Hur får jag åtkomst till Hide Posts and Stories på Instagram?
När du har arkiverat ditt inlägg kan du se arkivinlägget och berättelsen på Instagram . För att komma åt arkivinlägg, följ processen nedan.
- Lansera din Instagram-applikation. Klicka på profilikonen .
- Klick på tre vertikal linje , som finns i det övre högra hörnet, eller så kan du också dra vänster .
- Nu klick på Arkiv från listan, som är precis under ditt användarnamn.

- Nu du kommer att se dina arkivinlägg . Posts Archive är ditt standardalternativ för att se Stories Archive, klick på falla ner och välj Stories Archive .
Nu kommer du att se alla inlägg du har arkiverat och alla berättelser du har lagt upp som din berättelse. Om du har tagit bort någon berättelse inom 24 timmar, kommer den inte att visas på Arkiv.
Hur arkiverar jag ett delat inlägg på Instagram?
Hur man arkiverar inlägg på Instagram 20... Hur man arkiverar inlägg på Instagram 2022 [Enkel handledning] | Onlinehjälpguide | Instagram guideOm du har några privata foton som du vill dölja från din vän och Instagram-användare, tillhandahåller Instagram alternativet Arkiv för att dölja ditt inlägg. Följ stegen för att arkivera dina foton och videor.
vänlig tigerdröm menande
- Lansera din Instagram-applikation på din Android- eller IOS-enhet.
- När du har fått tillgång till ditt konto, klick på profilikon , som finns i det nedre högra hörnet på din mobilskärm.
- Nu öppnas din profil där du kan se alla inlägg som du har lagt upp.
- Nu, klick på posta du vill gömma dig från din profil.
- När du öppnat ditt inlägg som du vill dölja/arkivera kommer du att se tre vertikala linjer Klicka på det.
- Nu, Välj Arkiv från listan.

- Vänta en minut och uppdatera din Instagram en gång.
Nu kommer ditt inlägg du har arkivet inte att visas i din profil.
Läs också : Hur blockerar man någon på Instagram?
Kan du arkivera alla Instagram-foton på en gång?
Ledsen att du mår dåligt.
Svaret på denna fråga är Nej , hittills har Instagram inte några inbyggda funktioner för att arkivera alla Instagram-bilder på en gång. Men du behöver inte oroa dig för det för du kan arkivera alla Instagram-bilder manuellt en och en.
vad betyder drömmar om björnar
För att göra det, följ stegen som nämns nedan hur arkiverar jag alla Instagram-bilder på en gång?
Hur arkiverar jag alla Instagram-foton på en gång?
Som du redan vet att du inte kan arkivera alla Instagram-bilder på en gång. Om du vill kan du följa stegen nedan för att arkivera alla Instagram-bilder manuellt.
- Öppna Instagram-appen .
- Om du tillfrågas, logga in på ditt konto.
- Klicka nu på Profilikon från det nedre navigeringsfältet.
- Nu tryck på foto som du vill arkivera.
- Efter det kommer du att se tre vertikala linjer Klicka på det.
- Slutligen klickar du på Arkiv från listan.
- Följ nu steg 1 till 6 för att arkivera alla Instagram-bilder.
Där kommer du efter att du klickat på Arkiv, ditt foto kommer att laddas efter det, det kommer att döljas från din profil och skickas till Arkivmapp.
Följ stegen nedan för att föra tillbaka dina Instagram-bilder i arkivet .
Hur visar jag ett arkiverat inlägg på din profil?
Om du vill visa ditt arkiverade inlägg som du har arkiverat av någon anledning, så kan du göra det i några få steg, följ bara stegen nedan för att visa arkivinlägget på din Instagram-profil.
- Lansera din Instagram-applikation.
- Klick på profilikon .
- Klick på tre vertikala linjer , som finns i det övre högra hörnet, eller så kan du också svepa åt vänster.
- Nu klick på Arkiv från listan, som är precis under ditt användarnamn.
- Du kommer att se hela arkivinlägget.
- Nu klick på posta du vill visa i din Instagram-profil.
- När du har öppnat ditt inlägg som du vill arkivera kommer du att se tre vertikala prickar Klicka på det.
- Välj, Visa på profilen från listan.

Vänta en minut och uppdatera din Instagram en gång. Nu kommer du att se ditt inlägg som du vill visa på profilen kommer att visas i din Instagram-profil. Nu du kan också utföra en åtgärd som Spara en berättelse eller Dela ett inlägg som är ett arkiv i Stories Archive .
Att spara och dela dolda berättelser
För att spara och dela en berättelse som är arkiverad, följ stegen nedan
mars i 6: e huset
- Klicka på profilikonen .
- Klick på tre vertikal linje , som finns i det övre högra hörnet, eller så kan du också svepa åt vänster.
- Nu klick på Arkiv från listan, som är precis under ditt användarnamn.
- Du kommer att se hela arkivinlägget.
- Posts Archive är ditt standardalternativ för att se Stories Archive, klick på falla ner och välj Stories Archive .

- När du har valt Stories Archive kommer du att se alla berättelser du har delat. Nu, skrolla och klick på berättelse att du vill spara eller dela ett inlägg.
- När du har öppnat berättelsen, klick på tre vertikala prickar från det nedre högra hörnet av din mobilskärm.
- Nu kommer du att se en lista med alternativ Radera , Spara foto eller video , eller Dela som inlägg. Välj en av alternativ du vill prestera.

- Och följ det sista steget som ett alternativ du väljer att utföra.
Markerad : Läs också
Hur man döljer taggade foton och videor på Instagram
Hur man lägger till och ändrar ett telefonnummer på Instagram
Slutsats
Följ nu stegen ovan om du vill arkivera ett delat inlägg på Instagram. Efter det kan du hitta ditt inlägg på arkivalternativet. Men om du ändrar dig angående arkivinlägget kan du enkelt avarkivera ditt inlägg, vilket igen blir synligt för dina följare. Och du kan också dela ditt arkivinlägg på din berättelse när du vill med hjälp av stegen ovan.
Och om du har några frågor angående artikeln, lämna oss en kommentar i kommentarsektionen nedan. Kolla också vår officiella hemsida Onlinehjälpguide för fler Instagram-tips.
Ta Reda På Ditt Antal Ängel
Populära Frågor
- Ängelnummer 511 - Betydelse och symbolik
- Appar
- Södra noden i Skytten
- Hur man hanterar din spellista i Tiktok [Ta bort, lägg till, ta bort videor] 2022
- Stenbocken Sun Cancer Moon - Personlighet, kompatibilitet
- IQ 141 - Poäng Betydelse
- Chiron Trine Ascendant - Synastry, Transit, Composite
- Jungfrun och Gemini Woman - Kärlekskompatibilitet, äktenskap
- Hur lägger man till försvinnande text till TikTok-videor?
- North Node i Skytten